• Slovensko (SLO)
  • Russian (RUS)
  • English   (EN)
  • Español (ES)
Intimna poroka v Sončni hiši PDF Natisni E-pošta
 
SONCNA_HISA_wedding_europe_luxSončna hiša - V tako skrbno opremljeni vili se lahko človek zaziba v intimnost in sproščenost, kakršne je deležen le doma. Obenem pa mu razkošnost storitev, namenjenih skorajda „nesramnemu“ razvajanju, omogoča doživetja, primerljiva le s tistimi v hotelih najvišje kategorije.
 
V sončni hiši domuje hotel, v katerem je še posebej poudarjena osebna obravnava gostov. Ne glede na to ali boste uživali v izvrstnem izboru jedi ob zajtrku ali pa le počivali v sončni sobi, vam bo naše osebje vselej na voljo.

Sončna hiša je oaza, v kateri boste vedno znova občutili  magično vznemirljivost bivanja. Obiščite nas in se prepustite čarobnosti presenečenj, ki smo jih pripravili za vas!

Zadali smo si precej zahteven cilj. Radi bi, namreč, da bi se sleherni gost v naši sončni hiši počutil »kot doma, čeravno je daleč od doma«. Prav gotovo se sprašujete: Le kako jim bo to uspelo?
 
V petih prostornih in okusno opremljenih luksuznih sobah (suitah), v prelepi, na novo zgrajeni vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije, lahko gostimo največ 18 gostov hkrati in vam tako ponudimo še kako potrebno diskretnost in udobje.  S pomočjo našega edinstvenega Wellness vrta, pa vas za nameček povsem nežno »odklopimo« iz neprestane borbe s časom, ki ga narekuje dandanašnje urbano življenje. Tudi vse naše luksuzne sobe so zamišljene tako, da lahko zadovoljijo potrebe vsakega posameznika. Vsako smo opremili unikatno, premišljeno, z detajli, ki vam bodo preprosto morali vzbuditi domišljijo.
 
Vsak suit je drugačen, izberite si svojega!
 
Več ...
 
Čarobna poroka v Kranjski Gori PDF Natisni E-pošta
 
wedding_slovenia_europe_kranjska_goraKranjska Gora je občinsko središče in največji kraj Zgornjesavske doline. Je tudi gorski turistični kraj in pomembno, svetovno znano zimskošportno središče.
Okrog starega vaškega jedra je zrasel nov, turistični del naselja s hoteli, zasebnimi sobami in apartmaji, počitniškimi domovi, rekreacijskimi objekti in trgovskim središčem.
Tisti, ki si na počitnicah želite več miru, sproščenosti, morda pristnejšega stika z domačini, pa lahko izberete eno izmed idiličnih okoliških vasic.
 
Suite Hotel je novi luksuzni hotel v Kranjski Gori, ki zahtevnim domačim in tujim gostom prinaša posebno sožitje med kakovostjo bivanja in lepoto narave v tej nadvse priljubljeni slovenski turistični destinaciji.
 
Sredi Triglavskega narodnega parka v enem najlepših gorskih pobočij srednje Evrope si lahko oddahnete v luksuznem Suite hotelu s štirimi zvezdicami. So hotel z največjim številom najsodobnejših suit v Kranjski Gori. Počitek v sodobnih suitah zaznamujeta udobje in uporabnost. Razvajali vas bomo v prijetnem baru ter na zunanji terasi s čudovitim razgledom na Julijske alpe. Hotel je bil zgrajen leta 2006. Udobno in elegantno opremljen prostor vam poleg razkošne dvoposteljne spalnice nudi prostorno bivanje. Hotel 4 zvezdic ima najsodobnejše elektronske naprave in priključke ter vrhunski design.
Več ...
 
Prestižna poroka v Kendovem dvorcu v Spodnji Idriji PDF Natisni E-pošta

IDRIJA_Janez_in_KatarinaIdrija – Bogastvo slovenskega kulturnega izročila na Idrijskem boste spoznali v evropsko nagrajenih muzejskih postavitvah, pristnem okolju starih reprezentančnih stavb ter doživeli v še živih šegah in ljudski umetnosti.

 

Tu boste našli razgiban svet, ki ga je narava skrivnostno oblikovala, nekje na meji med Alpami in Krasom.

 

Kendov dvorec s Hotelom 5* - V višini župnijske cerkve se z nasprotnega brega reke Idrijce razgleduje reprezentativni Kendov dvorec, naslednik nekdanje mogočne kmetije, ki je preurejen v sodoben in visoko kategoriziran namestitveno-gostinski objekt. Korenine dvorca segajo v pozni srednji vek, ko so prvi posestniki že gospodarili na domačiji nad Idrijco, pozneje pa je trdna in ugledna Kendova rodbina spodbujala gospodarski in kulturni napredek kraja. 

 

Dvorec ohranja spomin na veljavo kmečkihgospodarjev, na pomen vaške samouprave in  na vlogo vaških županov. Ob dvorcu je dobro ohranjena in obnovljena tudi stara kašča, ki je bila leta 1796 ambiciozno poslikana s figuralnimi in ornamentalnimi motivi. Med dekorativnimi fragmenti najdemo tudi »drevo življenja«.

 

 Idilično zimsko doživetje vam bo ostalo v spominu do konca življenja!

Več ...