• Slovensko (SLO)
  • Russian (RUS)
  • English   (EN)
  • Español (ES)
Ekskluzivna poroka v Postojnski jami PDF Natisni E-pošta
 
ufp-post.-Znamenita Postojnska jama je ena najlepših podzemnih jam na svetu in obsega skoraj 22 km zakapanih rovov, galerij in dvoran, ki jih je skozi tisočletja oblikovala narava. V lepo razsvetljeno in urejeno notranjost jame vas popelje edinstveni podzemni vlakec na svetu, strokovno spremstvo pa poskrbi za vaše dobro počutje. Ogled jame je posebno doživetje, saj se tudi do šesto tisoč let stare kapniške tvorbe spuščajo s stropa, dvigajo s tal, združujejo v stebre, gubajo v zastore ali nizajo v zaporedja domišljijskih oblik.
Temperatura jame je konstantna 10 stopinj C.
 
Opis slovesnosti v Postojnski jami

Za vse, ki si želijo resnično poseben, nepopisno očarljiv ter edinstven poročni obred, nudimo možnost poroke v samem osrčju Postojnske jame.  Skrivnostna in prelepa jama vam s svojim veličastjem nudi nepozabno kuliso za vaš poročni obred. Narava sama je okrasila dvorano z »zavesami«, svečniki, stebri ter stenskimi in stropnimi ornamenti, ki dopolnjujejo magičnost tega trenutka.
V času rednih obiskov je predvidena, dvorana "na Belvedere", imenovana tudi Franc Jožefova in Elizabetina dvorana, v čast njunega obiska leta 1857, in se nahaja v neposredni bližini Koncertne dvorane.
Po želji se poroka lahko organizira tudi v Plesni dvorani - predvidoma v pozno popoldanskem času (izven sezone) in v večernem času (v glavni sezoni.

Gostje se z jamskim vlakom popeljejo v osrčje postojnskega podzemlja, kjer jih čaka kapniška dvorana pripravljena za svečani obred. Ta ekskluzivni poročni dogodek v kar največji možni meri prilagodimo zamislim, željam in potrebam mladoporočencev.

 

 

 postojnska_jama_porokapostojnska_jama_wedding_europa


Poročni paket »Ekskluzivna poroka v Postojnski jami«
 
  • Najem prostora za poroko,
  • Vožnja mladoporočencev in gostov z vlakom po jami do kraja slovesnosti,
  • Civilni del poroke.