• Slovensko (SLO)
  • Russian (RUS)
  • English   (EN)
  • Español (ES)
Zakaj mi? PDF Natisni E-pošta
 
V agenciji Poročni Angeli mladoporočencem pomagamo, da ob poroki napišejo in zaživijo svojo pravljico. Poročni obred je nekaj zelo osebnega in nepozabnega, zato je prav, da si ga vsak par prikroji po svoji meri. Gostili smo že pare, ki so praznovali v intimnejšem vzdušju mladoporočenca - sama in pari z majhnim številom svatov.

 

Obseg, vrsta poročnega obreda, pa tudi posebne želje so za nas poseben izziv.

Svetujemo vam kje preživeti vaše krajše bivanje v Sloveniji, da bi bil poročni dan zlit v celoto popolnosti.

Z izbiro prave lokacije in ambienta, kulinarične ponudbe, cvetlične dekoracije in še česa, smo skupaj z mladoporočenci ukrojili poročna slavja prav po njihovi meri ter si tako prislužili zaupanje parov iz Velike Britanije, Amerike in Rusije.

 

Zaupajte nam svoje želje in poskrbeli bomo, da bo vaš poročni dan zares nepozaben in takšen kot ste si ga vedno želeli.

 

V prijetnem ambientu s profesionalnim osebjem, vrhunsko organizacijo in drugo poročno ponudbo vam bomo svetovali pri izbiri najustreznejše lokacije za vaše poročno slavje, skupaj bomo izbrali vse za poročno slovesnost, pripravili scenarij in dodali osnovnemu paketu dodatne storitve, ki bodo naredile dogodek popoln. 

 

Naša drugačnost izvira iz inovativnosti, ki jo nežno vpletamo v vaš popolni poročni dan.

Smo team ki slovi po zanesljivosti, individualnem pristopu, veliki meri iznajdljivosti, za nas je vsaka poroka osebni in poslovni izziv. To nas odraža, da se uvrščamo med najboljše. 

 

Poleg ponujenih osnovnih paketov slovesnosti, vsako poroko obravnavamo individualno glede na vaše želje in predstavo o sanjski poroki.

 

Ob poroki napišite in zaživite svojo pravljico.