• Slovensko (SLO)
  • Russian (RUS)
  • English   (EN)
  • Español (ES)
Vabila, Zahvale, Konfete PDF Natisni E-pošta
Naša ponudba obsega širok spekter poročnih vabil, poročnih zahval, čestitk in zahval.
 
 
invitation_porono_vabiloPOROČNA vabila
 

Potrebujete VABILA ZA POROKO?

Poroka je prav poseben dogodek, ki ga marsikdo doživi le enkrat v življenju. Zahteva veliko priprav in dela, zato marsikdaj pozabimo na pomembne malenkosti, ki dodajo "piko na i". Da se to ne bo zgodilo s poročnimi vabili, bomo poskrbeli pri nas. Ponujamo izdelavo poročnih vabil na različnih materialih, z barvnim tiskom, oblikovanjem po želji ali na podlagi ene izmed predlog poročnih vabil.

 

POROČNE zahvale

 

Na poroko ste povabili ljudi, ki so vam blizu. Ko se vrnete s poročnega potovanja, si vzemite čas in obiščite vse svoje svate, ter se še enkrat vsakemu posebej zahvalite. Običajno se to stori z manjšim darilcem, v katerem je skupinska slika svatov z mladoporočencema, dodatek pa je lahko tudi unikatno besedlilo, napisano samo za svate.

 
konfeti15_velika
 
POROČNE konfete
 

Poročno slavje bo zažarelo v vsej svoji lepoti, če boste svatom podarili POROČNE KONFETE. Poročni konfeti so stalni spremljevalci porok, zadnja leta pa postajajo nepogrešljiv dodatek porok v vseh delih Slovenije. Imajo simboličen pomen, zvestobo, ljubezen, spoštovanje in rodnost.

Konfeti so drobne sladke pozornosti, ki jih svatom podarite v zahvalo, da so vaju pospremili na skupni poti.
Konfeti se zavijejo v til, škatlico, mošnjiček, bombončki so mandeljni obliti s belo čokolado, ki morajo biti v neparnem številu, svatom jih podarimo po končanem obredu, dekoriramo jih lahko v košare, na klobuke, na cvetove, na labode ali pa se položijo na mesto povabljenega.