• Slovensko (SLO)
  • Russian (RUS)
  • English   (EN)
  • Español (ES)
Koordinacija obreda, civilnega, cerkvenega PDF Natisni E-pošta
    
V agenciji Poročni angeli imamo team, ki vam bo vseskozi vašega bivanja v Sloveniji na voljo.
Imamo rusko in angleško govoreče organizatorje porok, ki bodo z vama ustvarjali
vaš sanjski dan.
 
Organizacija potrebne dokumentacije in legalizacija PDF Natisni E-pošta
  
pastarchives
 
Vodimo vas skozi vse potrebne uradne postopke.
 
Za doplačilo lahko  dokumentacijo za Vas v celoti uredimo mi,
ali vam svetujemo, kje in kako se le njih opravi.
 
 
Svetovanje pri izbiri prostora za slavje, menijev PDF Natisni E-pošta
 

wedding_party_slovenia_europePoročni dan je eden najsrečnejših in najlepših v človekovem življenju. Zaupajte nam svoje želje in poskrbeli bomo, da bo vaš poročni dan res nepozaben in takšen, kot ste si ga vedno želeli.

 

V prijetnem ambientu s profesionalnim osebjem, vrhunsko gastronomsko in drugo poročno ponudbo vam bomo svetovali pri izbiri najustreznejše lokacije za vaše poročno slavje, skupaj bomo izbrali poročni meni, pripravili scenarij in poskrbeli za celoten potek in izvedbo dogodka.

 

Naša drugačnost izvira predvsem iz bogate kulturne in naravne dediščine države, ki jo nežno vpletamo v ponudbo.

 

Poleg ponujenih programov vsako poroko obravnavamo individualno glede na vaše želje in predstavo o sanjski poroki. Brezhibna izvedba poroke in lepota okolja, idealnega za poročno fotografiranje, zagotavljata, bo vaše poročno slavje še dolgo odzvanjalo v prijetnih mislih vaših najbližjih, sorodnikov in prijateljev.
 
Poročna dekoracija PDF Natisni E-pošta
BALONSKA dekoracija baloni_obok_144_x_234
 

Naj vam dekoracije z baloni spremenijo vašo slovesnost, prostor za slavje, avtomobil, obred v pravljični dan vaše poroke. 

 

Naši dekoraterji vam bodo svetovali in pomagali uresničiti vaše sanje o prečudoviti poroki.

 

V ponudbi imamo 100 vrst različnih balonov, najrazličnejših oblik, barv in velikosti. Lahko jih potiskamo, napolnimo z zrakom ali s helijem.

  

  

 

CVETLIČNA dekoracijabanquet1_1000_600x400
 
 
Naša ponudba je pestra in izjemno bogata!
 

Vsaka poroka je za nas poseben izziv, saj je unikatna in edinstvena. Pomembna je rdeča nit, ki se mora plesti med še tako prefinjenimi in pomembnimi deli.

 

Poskrbimo naj si bo za cvetlični aranžma na poročni mizi, poročni šopek neveste, naprsni šopek ženina ali cvetlični aranžma avta. 
 
Več ...
 
Poročna animacija PDF Natisni E-pošta
ognjemet_slovenia
 OGNJEMETI
 

Svojo poroko lahko popestrite tudi z veličastnim ognjemetom,

ki ga bomo zasnovali in izvedli po vaših željah. Bogate izkušnje, vrhunska tehnična opremljenost in kvalitetni izdelki nam omogočajo kvalitetno izvedbo.
 
pirotehnika-dos-14_b
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Več ...
 
Vabila, Zahvale, Konfete PDF Natisni E-pošta
Naša ponudba obsega širok spekter poročnih vabil, poročnih zahval, čestitk in zahval.
 
 
invitation_porono_vabiloPOROČNA vabila
 

Potrebujete VABILA ZA POROKO?

Poroka je prav poseben dogodek, ki ga marsikdo doživi le enkrat v življenju. Zahteva veliko priprav in dela, zato marsikdaj pozabimo na pomembne malenkosti, ki dodajo "piko na i". Da se to ne bo zgodilo s poročnimi vabili, bomo poskrbeli pri nas. Ponujamo izdelavo poročnih vabil na različnih materialih, z barvnim tiskom, oblikovanjem po želji ali na podlagi ene izmed predlog poročnih vabil.

 

POROČNE zahvale

 

Na poroko ste povabili ljudi, ki so vam blizu. Ko se vrnete s poročnega potovanja, si vzemite čas in obiščite vse svoje svate, ter se še enkrat vsakemu posebej zahvalite. Običajno se to stori z manjšim darilcem, v katerem je skupinska slika svatov z mladoporočencema, dodatek pa je lahko tudi unikatno besedlilo, napisano samo za svate.

 
Več ...
 
Poročni šopek PDF Natisni E-pošta
 
porocni_opek_1
Poroke si skoraj ne moremo predstavljati brez cvetja. Poročni šopek je nevestin najpomembnejši dodatek na poroki in najpomembnejši šopek v njenem življenju.
 
Tako kot ona, bo tudi šopek v središču pozornosti, zato si mora nevesta vzeti čas za razmislek, kakšen šopek želi. Da se boste lažje pogovarjali s cvetličarjem o vaših željah, poglejte različne oblike šopkov in med njimi izberite svojega.
 
Naloga cvetja je tudi ustvarjanje razpoloženja na poroki. Poročni dan je čas za veselje, zato izberite cvetje, ki vas razveseljuje. Vendar ne pozabite, da letni čas in vreme vplivajo tudi na obstoj cvetja. Paziti je potrebno na velikost in obliko poročnega aranžmaja, ujemati se mora z vso vsebino.
 
Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri.
 
 
Več ...
 
Poročna torta in peciva PDF Natisni E-pošta
porona_tortaPoročna torta izvira še iz zelo starih časov in je bila v mnogih kulturah povezana tudi z rituali plodnosti. Danes skupno rezanje torte simbolizira prvo skupno nalogo novo poročenega para in je eno izmed ključnih dejanj, ki ga mora fotograf ujeti v svoj objektiv. Pri izbiri torte bomo pazili, da bo barvno usklajena s poroko, slaščičar pa bo poskrbel, da bo lepa in okusna hkrati.
 
Poročna torta je kraljica pogostitve – seveda takoj za nevesto. Zato ni naključje, da ženin in nevesta vanjo zarežeta natanko ob polnoči. To je prekrasna uvertura v skupne obrede, za katere naše babice že stoletja zatrjujejo, da so pomembni, ker naj bi ljubezen šla skozi želodec. Zato je poročna torta nekaj posebnega.
 
Kot pri vseh tortah lahko tudi pri poročnih tortah izbirate med različnimi dizajni (barva, rožice, naravno cvetje) in različnimi velikostmi. Poročne torte lahko pripravimo tudi v več nadstropjih.
 
 
Več ...